A:larm har i dag d. 10/11-2010 udsendt pressemeddelse:

Meddelelse fra A:larm Music:

Som nogle måske er klar over, så har Henrik Hall kæmpet mod en alvorlig kræftsygdom de seneste år. I de sidste par uger har han haft et tilbagefald og er svækket af den behandling, han nu har modtaget. Derfor er det med en vis usikkerhed Love Shop begynder sin DK-tour torsdag. LS aflyser ikke, men hvornår Henrik Hall bliver klar til at komme på scenen vides i skrivende stund ikke. Måske det først bliver til de to shows i Store Vega d. 20/21 november, måske allerede på Train i Århus d. 13 nov. Vi håber det bedste!

Henrik Hall  udtaler: ”Selvom det gør ondt, synes jeg klart, at Love Shop skal op på hesten og ud at præsentere vores nye plade uden mig i den foreliggende situation. Vi har aldrig aflyst og jeg vil støde til bandet, så snart jeg igen er frisk.”

Jens Unmack udtaler: ”Det er en svær situation. Henrik ønsker, at vi tager ud og spiller disse koncerter og at han så forhåbentlig kan slutte sig til os hurtigt. Vi har talt meget om det i bandet, om det er rigtigt eller forkert at spille nu uden Henrik, men har slutteligt ladet hans ønske opveje vores egen tvivl. Vi håber LS-tilhængere ude omkring vil bakke op omkring dette og sende varme tanker til Henrik.”