Hej igen!

Nu er albummet ude, og du har vel været nede ved din pladebutik (ikke? Vi røg i hvert fald på top 20 i den første uge, en liste hvor vi i Love Shop, hvis vi kigger ned over det øvrige indhold på hitlisten, har svært ved at identificere os med det selskab vi er havnet iblandt.) Vi har fået en masse mediebevågenhed (dog har vi mærkværdigvis endnu ikke lavet et eneste interview med P3). Du kan se en liste over de artikler som vores web-mastere har kendskab til under Artikler. (Af copyrightårsager kan vi desværre ikke uden videre bringe selve artiklerne her; så lige nu bliver du nødt til selv at finde dem på dit bibliotek.) Vi har også fået en masse venlige og personlige emails fra jer - tusind tak for dem! Jeg beklager at jeg ikke har kunnet svare jer - jeg har været utroligt hængt op og venter stadig på at få mig en computer.

Jeg skriver dette i nogle ledige minutter her i de hektiske dage op til Love Shops efterårsturne 1999 som vi altså (ikke desto mindre) har valgt at kalde Rus-Tour 2000. Vi får hilst på alle jer, får set det meste af Danmark undervejs - og kommer sent i seng igen og igen og... Det bliver under alle omstændigheder stort. Og forhåbentlig sjovt. Vi starter i Aalborg torsdag d. 14. oktober og slutter af, 18 koncerter senere, i Viborg d. 27. november. Hele turneplanen kan du se under Koncerter på disse sider. Lige som sidst ser vi frem til at se nogle af de samme ansigter dukke op til flere koncerter.

Vi tager de samme musikere med os som sidst vi var ude - Mikkel Damgaard på keyboard, Thomas Duus på trommer og Thomas Risell på bas. Faktisk er det også den samme besætning som var med på Det løse liv. Denne gang skal vi altså ikke starte forfra med at lære vores live-musikere de nye numre.

Bare rolig, alle I der har sendt mig musikønsker - der kommer selvfølgelig også sange fra de foregående albums. Nogle af jer har desuden spurgt mig om Love Shop T-shirts; jeg kan glæde jer med at vi selvfølgelig også tager en ny kollektion med os på turneen.

Hov, jeg må ikke glemme at nævne vores nye single, en editeret udgave af Bellavista sol (2 minutter kortere!)

Vi ses derude!

Jens Unmack, 12. oktober 1999

P.S. I øvrigt har vi udelukkende modtaget positiv respons på vores nye, officielle websted, så herfra også en tak til vores web-mastere.