Ahoy!

Ingen Grammy-priser, ingen Nat & Dag-Københavner-pris, en masse andenpladser på Årets Plade-kåringer i landets aviser og tidsskrifter, ja det er sygt og burde have være stoppet. Mange har skrevet ind med trøstende ord - tak for det - men så dybt stikker de "nederlag" altså ikke. Hvis jeg ser bort fra, at vi gang på gang har skulle overvære grungeinspirerede Kashmir blive hyldet som havde de opfundet den dybe tallerken - og nej, det mener jeg ikke at de har - ja så kan man vel kun sige, at den slags kåringer, udover at de aktiverer en stor portion syg forfængelighed hos os, er ret harmløse og virkelighedsfjerne. Men tak for Grammy-stemmerne, vi burde have vundet.

I Loveshopland er nedtællingen begyndt til RusTour2000-fortsættelsen Jeg glæder mig usigeligt til at høre temaet fra "De Uheldige Helte" starte op igen, for i efteråret fungerede vi bedre på scenerne end nogensinde før. Det skyldes, tror jeg, dels vores efterhånden faste liveband's meget høje klasse - lys på de herrer popstjerner Risell, Damgaard og Duus - og dels, at vi ude omkring bliver støttet endnu mere loyalt og fanatisk end tidligere, min hånd går ud til jer !

I den forbindelse er der allerede kommet meget post med ønsker om, hvad vi skal spille til marts. Vi er ikke selv helt klar over det endnu, så lad endelig mailstrømmen fortsætte, for det er god læsning og hvem ved, måske kan vi påvirkes.

Og lad mig nævne, at man nu også, via hjemmesiden her, kan skrive til Henrik Hall, så gør det hvis I tør. Hilmer fik jo også for nylig sin adresse. Jeg selv har, som nævnt andetsteds, fået en Viborg-grøn i-Mac og vil fra nu af, i det omfang der er behov og mulighed for det, forsøge at besvare de henvendelser jeg får. Det har været besværligt før, så undskyld de uafsluttede kredsløb.

Og jo, vi er begyndt - så småt - at tænke i helt nye sange. Fremtiden venter.

Snart ses vi..

XXX

Jens Unmack, 9. februar 2000