NYHEDSBREV!

Frederiksberg d. 7/4 2000.

Heldigvis er der andet her i livet end salgstal og danske troubadourer — der er en masse at glæde sig over — og især glæder det mig, at vi i Love Shop allerede om en måned igen er "live". Jo tak…mer’ af det.

Stort set har den lange tour i efteråret og senest den korte i marts været en stor fest med fulde huse og fyldte glas med os som de glade værter og tak til alle Jer, der kom og holdt party og ikke var til at smide ud, selv ikke nede i bandrummet.

Hov, hov.

Vi var ikke så heldige i min barndomsby, Esbjerg, for lige netop den dag vi spillede, var det rigtig fiskevejr, så alle byens unge mænd var på havet og de unge piger måtte derfor blive hjemme ved kortbølge-senderen. Men de 34 der ikke arbejder ved fiskeriet og os nød i hvert fald hinandens selskab.

Det gør vi også, når vi drøner rundt i landet med 70 — 80 km. i timen : Sune, den unge mand ved mixerpulten, der drejer på alle knapperne og holder tinnitussen skak. Anders, der passer os oppe på scenen og blandt mange gøremål også får os op om morgenen, frem til næste by og hjem igen om søndagen. Ja, så er der jo tre extra mænd, Thomas, Mikkel og Thomas. Det er efterhånden svært at skjule, at vi kommer fast sammen, selvom vi ikke er forlovede eller har set på ringe endnu. Vi er glade for dem, skønt de ikke er fejlfri. Vi har dem f.eks. mistænkt for at synes, at nummeret "Højre Hånd" fra Playtime EP’en er noget venstrehåndsarbejde! Ak ja.

Vi er heller ikke helt fejlfri og det er sikkert en god drivkraft. Hilmer og Jens er i hvert fald startet på nyt materiale og det gør København lidt bedre at bo i, selvom jeg ikke har hørt noget endnu.

Som sagt er der masser at glæde sig over. Flere steder blev "Det løse Liv" kåret som årets plade — vi har prøvet det før, men man bliver aldrig helt træt af det………..og tænk at et "studieband" som Love Shop af adskillige blev kåret som årets koncert oplevelse, liveband o.s.v. — jamen, det kan måske blive rigtigt stort en dag. De tre grammy-nomineringer gav bunker af pindemadder og fadøl. At vi ikke fik en grammy, tog vi ikke så tungt, for vi ville nemlig hellere ha’ en invitation fra Roskilde Festivalen.Her stopper festen, for vi er ikke inviteret og det er noget rigtigt lort. Vi ved, at mange af Jer havde glædet sig til at høre os netop der, for det er fedt og vi har jo været der. Det er lidt uforståeligt for os, da vi efter hver af de tre første plader efterfølgende spillede på Roskilde og ja……vi spillede da okay, men så heller ikke mere. I dag, hvor vi har så mange gode sange at vælge imellem, spilleglæde, overskud og et stort publikum, så troede vi….men nej. Selvfølgelig har de meget at se til dernede, så måske har de ikke været og høre os, eller måske tror de, vi er holdt op. Skidt med det, når Frederik Fetterlein kan få et "wildcard" hvert år til Copenhagen Open har vi vel også en chance for at få et. Vi får se?

Vi glæder os i hvert fald meget til at spille på Midtfyn, Skanderborg og alle de andre steder, hvor vi ikke har spillet før.

Jeg ser lige, at det er lykkedes mig at skrive et nyhedsbrev næsten blottet for nyheder, så mon ikke jeg skal stoppe nu.

Men der er meget at glæde sig over: F.eks. har jeg lige vundet 200,- på min milionærkonto, så mon ikke der bliver fest, når vi ses igen.

xxxHenrik