Ahoy!

Det er blevet forår i LoveShopLand. Hilmer er pt. ude af byen på ferie, Henrik har været i Andalusien og jeg selv har været i københavnsk arbejdslejr foran min 8-spors-optager. Så forhåbentlig har vi snart en udhvilet og kampklar producer, et sultent orkester, samt en masse toner, omkvæd og stive hvide beats. Der i løbet af sommer/efterår/vinter forhåbentlig vil vokse sig til de nydanske klassikere, som er det stof den sjette LS-plade må gøres af.

Allerede nu, når vi i LS kigger tilbage på "det Løse Liv", er der ting vi fortryder. Jeg selv hørte - for første gang i et par måneder - pladen forleden. Og jeg må sige, at netop det liv og den spontanitet der velsignede "GO !", på "det Løse Liv" er meget vanskelig at få øje på. Vel er der en meget intim natstemning. Og meget MIG - og hurra for det - men hvor er Hilmer, hvor er Henrik, hvor er det sug af længsel og kaos - og den skønhed - søm bør være drejepunktet i vores univers ?!? Jeg siger slet ikke at "det Løse Liv" er en mislykket plade. Og jeg ved godt, at mange af jer holder utroligt meget af den. Alt jeg har at sige (!) er blot, at jeg har MEGET stor lyst til snarligst at komme igang med den næste LS-CD !!!

Tiden nærmer sig også, hvor RusTour 2000 genoptages. Vi har vores mest intensive sommerkampagne (se koncertkalenderen) nogensinde. Og efter Henrik's sidste Nyhedsbrev, hvor han brokkede sig over Roskilde's manglende klarsyn, fik vi endda også dén festival. Og ja, det manglede da bare. Selv ser vi alle LS-festivalkoncerterne som en mulighed for, at udbrede "det gode budskab" til en masse mennesker der aldrig har hørt os før. Men først og fremmest glæder vi os til at møde vores bagland, JER.

Det får vi sikkert også rig mulighed for søndag d. 4/6 til Kitty Club Fan Star-koncerten.. Nogle af jer der kommer langvejs fra til den aften, har - med henblik på eventuelt også at fange os om fredagen på Plænen i Tivoli og derved lave den helt store Københavnertur ud af det - spurgt om disse to bliver identiske koncerter. Det har vi ikke talt om indbyrdes i LS endnu. Men jeg kan ikke forestille mig det. Håber at I der gerne vil med i Kitty Club, allerede har deltaget i den UMULIGT svære konkurrence om billetter . For ellers er jeg bange for, at det er ved at være sent.

Og jo, jeg vil overveje at lave et Nyhedsbrev med LS's personlige guide til EURO 2000 (vi snakker fodbold hér, piger). Og måske er forslaget om et Nyhedsbrev med indholdet af henholdsvis Hilmers, Henriks og mit favorit- C-90-sommerbånd også værd at tage fat på. For dét handler om musik. Og musik handler om forskellighed. Og forskellighed binder os sammen. Med hinanden. Og med jer.

Tak som Fanden !

Jens Unmack, 17. maj 2000