4. september 2000

Ahoy!

Rustour 2000 er næsten forbi. Vi mangler kun en eneste koncert, torsdag d. 28. september i Viborg, på Katedralskolen, det gymnasium, hvor den nok største danske forfatter nogensinde — Johannes V. Jensen — havde sin skolegang. Det var ham, der meget langt nede i sidste århundrede skrev om livets venten og videreførelse på en banegård i Memphis, Tennessee. Den by som senere skulle lægge fødested til det mirakel der i almindelig tale kaldes "pop". Og hvis første lysende stjerne — Elvis — Love Shop, dén sidste aften i Viborg, helt sikkert vil besynge. Så er cirklen da sluttet.

Og så er det ellers forsvindingstid. For nu må vi i gang med forberedelserne til indspilningen af den næste Love Shop-CD. Vi skal have skrevet sange. Både Hilmer og jeg har hver for sig lavet adskillige skitseagtige sange/numre/lydlandskaber. Snart begynder vi at mødes fast for at se på hvordan vi sætter det hele sammen. Og så venter der arrangering, forproduktion, tekstskrivning og måske endda lidt øvning før vi er klar til den egentlige indspilning, der som altid vil blive foretaget under Hilmers benhårde og nådesløse ledelse. Vi håber og satser på en udgivelse omkring næste sommer. Men det vil man kunne læse mere om hér, for webmastrene har opfordret til at vi fortsætter vores "nyhedsbreve" før og under indspilningerne. Det bestræber vi os på.

Til de, der var i Århus til Univers-koncerten, vil jeg gerne beklage de noget triste rammer omkring en ellers god oplevelse. Vi anede ikke at arrangørerne af Århus Festuge kunne finde på at tage penge for en friluftskoncert midt i byen. Havde vi været vidende om det, ville vi nok hellere have valgt at spille en regulær koncert på Voxhall, hvor vi så, befriet for aggressive sikkerhedsfolk, pigtrådshegn og byfest-gøgl, kunne have skabt vores helt eget univers sammen med jer. Well...det var en fin aften anyway.

Hilsener også fra Hilmer og Hall. Og lad endelig "brevene" til os fortsætte, hvis der er noget på hjerte. Det bedste for Love Shop ved vores hjemmeside hér har næsten været den kontinuerlige kontakt vi har fået til jer, der læser dette. Både gennem de mange mails vi modtager og gennem indlæggene på den nyligt oprettede gæstebog.

Skipping

Jens Unmack