Frb. d. 17. oktober 2001

Da jeg for meget lang tid siden også selv har været et helt almindeligt menneske, ved jeg, at man dårligt kan forlange af andre at skulle sætte sig ind i, hvor svært det kan være som rockstjerne stadig at blive ved med at finde glæderne i tilværelsens ufattelige mange muligheder. Der findes jo stort set intet,  man ikke har prøvet -  steder man ikke har set - eller  ting man ikke har smagt! Man har været i Venedig, rejst rundt i Hartzen og set Rebild Bakker. Man har spist frølår og bambusskud - drukket kinesisk øl, irish coffee og dansk pullimut - inhaleret grøn Cecil, rød Libanon og sort udkrads og slugt en masse piller i naturens mange glade farver. Man er vågnet op de underligste stedet med piger i alle aldre og faconer og høfligt smuttet før de nåede at lave brunch. Man har V.I.P. kort til fitnesscentre og de nyeste in-klubber og skal der anskaffes nye instrumenter, får man den bedste service og kæmpe rabatter. F.eks får jeg 10% i MI Music på alle de mundharper, jeg køber og det gælder både dur og mol.

Jeg ved, at mange der læser dette sidder og tænker: "Mindst halvdelen er løgn og sikke dog en livstræt blærerøv". Det er dog ikke tilfældet, men jeg indrømmer, at jeg har skrevet det her for at stive mig selv lidt af. Hvorfor? Jo, for i morgen starter den nye LOVE SHOP turne´ - Korstog 2001 - på Forbrændingen i Albertslund og det er selvfølgelig noget , jeg er ret spændt på, tar alvorligt og ikke mindst altid kan finde glæden ved. Og det skal jo ikke bare være godt.... det skal være fantastisk !!!

I går og i dag har vi haft salen i Forbrændingen til at pudse de sidste ting af i, finde frem til den gode lyd og sætte det helt rigtige sæt sammen. Det sidste er tit det sværeste og vi er da også ude i nogle luksusproblemer, for vi kan jo ikke spille alle de 68 numre, der efterhånden er indspillet. Flere og flere af de gamle darlings kommer desværre til at overvintre i skrivebordsskuffen! Livet var lidt enklere for godt 10 år siden ved den første LOVE SHOP koncert på Roskilde Festivalen. Der havde vi kun den første plade plus Stalingrad og Rom at gøre godt med..... ja, da var det var lige før Rock Around The Clock var røget med i sættet.

Jeg håber, at I og vi vil vise (trods manges jammer og klage), at spillestederne har det godt, bare de får noget godt og at vi sammen er uovervindelige. Det kan blive rigtigt stort.

Ellers ser jeg frem til at komme ud at rulle med Guldholdet igen. Thomas Duus, det lille lokomotiv, der i modsætning til sin store konkurrent DSB aldrig ryger af sporet, men altid holder tiden. Supermanden og bassisten Thomas Risell der altid kan traktere med gedigent basspil og dejlige anekdoter fra sit spændende ungkarleliv. Og så den glæde stadig at kunne følge den unge Damgårds rivende og positive udvikling, der startede den dag, han parkerede sin Puch Maxi nedenfor Radiohuset og spillede med LOVE SHOP for første gang og så til idag, hvor han er megastjerne med ret til at bære sabel. Anders og Sune, der i modsætning til alle os andre aldrig er blevet taget med bukserne nede i projektørernes afslørende kegler, men derimod er det diskrete redningshold. Det bliver også dejligt at komme lidt ud og danse med de to gamle kærester Jens og Hilmer og lade de daglige sysler ligge lidt derhjemme.

Jeg håber at vi ses snart et eller andet sted i landet sammen med en masse nye ansigter. Vi skal nok (med Jeres hjælp) stå for en god fest, bare I selv sørger for drikkevarer!

HASTA LA VISTA!

Henrik Hall