Frederiksberg d. 21. december

Ahoy!

2001 synger forfrossent på næstsidste vers - alle har travlt med afvikling af årets endelige forpligtelser og forberedelserne til den ubarmhjertige "hjerternes fest", hvis største belønning synes at være den fred, der vil sænke sig over landet efter nytår.

Jeg vil gerne på vegne af os i og omkring Love Shop sige tak til jer ude i den virkelige verden for jeres kolossale entusiasme, opbakning og support i det år vi nu forlader !

Vi blev fornylig af DR kåret som DK's pt. bedste live-oplevelse og "Anti" har også allerede indbragt hæder, senest i Politiken, der kårede den som "årets danske plade" foran alt og alle andre og i Information hvor Klaus Lyngaard kårede vores seneste album som årets danske udgivelse. Tre markeringer fra den danske medieverden, der om ikke beviser, så dog bekræfter jeres fremragende smag - tillykke med den !

Specielt P3-Live-prisen synes jeg denne hjemmesides faste besøgende har deres personlige andel i, for uden den helt specielle, vitale stemning vores koncerter foregår under, og som i høj grad skyldes jeres indsats, var vi aldrig vokset til at blive det sjælelige samlingspunkt, der kunne vinde en så levende pris.

Efter P3-prisuddelingen har der iøvrigt været en interessant meningsudveksling på hjemmesidens gæstebog omkring Danmarks Radio og den redaktionelle kurs man dér har valgt de seneste år. De der ikke har fulgt med i den debat, vil jeg anbefale at tage en tur forbi indlæggene, hvoraf mange både er knivskarpe og tankevækkende.

Efter forvinterens korstog, har vi i Love Shop nu vendt alle øjne mod fremtid. På koncertfronten ser vi allerede hen til marts/april, hvor vores dobbeltkoncerter med Sort Sol tager fat. Vi synes selv det lyder som potentielt eksplosive og uforglemmelige aftener ; 2 af DK's bedste i skarp udfordring under samme tag. Interessant bliver det ihverttilfælde at spille overfor Sort Sol , som helt tilbage - sammen med Gasolin' - altid har været det band jeg selv så op til her i landet. Jeg tror vi dér vil få store oplevelser sammen med jer. Og så er der jo også en mulig ny plade, efterfølgeren til "Anti", der snart skal tages stilling til...

Men nu er jeg allerede et stykke henne i 2002, og det hører ingen steder hjemme endnu. Derfor først et ønske fra os i Love Shop til jer alle om en glædelig jul og et fremragende godt nytår med store gensyn og nye bekendtskaber !

Kærlighed !

Jens U.