26. marts 2002

Påskebrev!

Igen slap vi helskindet ud af vinterens mørke - smokingjakken fra den store grammyfest har været på renseri og fået fjernet bræk og stjernestøv - nomineringer, hæder og forbigåelse er alle blevet til byer i Rusland og sårede folk fra en døende branche er nu udskrevet med nye krykker, kunstigt åndedræt og blodtransfusioner.

I solen lige udenfor holder triumftoget klar til afgang. Hjulene er smurte, motoren spinder og alt er på skinner ( nej, det er ikke en ny Love Shop sang !!! ). Men hvad er dog det ? Jo minsandten, der er da kommet to nye vogne på. I den ene står Freddy med masser af kul på klar til at holde motoren gående i timevis og i kontrolvognen, med alle de fine knapper, sidder Poul Kristian parat til at gi´ den på alle tangenter - det bliver spændende at følge. Lokofører Hilmer har checket alt, i motorrummet står kæmpen Thomas og brummer frygtindgydende og Jens har fået nyt tøj, for han skal sælge billetter. På et trinbræt står Henrik kæk med sin lille sølvfløjte og venter på tegn til at blæse det hele i gang og der er et leben i godsvognene, hvor Anders og Sune larmer med kasser og stativer?.. Det kan blive helt vildt det her, der.

Vores forårstur har jo været slået op på hjemmesiden i et stykke tid, så det er heller ikke en nyhed, der er værd at skrive om. Vi håber, at I kommer væltende i tusindvis og at I atter en gang vil være Danmarks bedste publikum. Vi tror, at det bliver rigtig sjovt at spille de dobbeltkoncerter med Sort Sol - det er jo et legendarisk band i dansk rock ! Der har været nogle indlæg på hjemmesiden, hvor man skrev, at man glædede sig til at Love Shop satte dem til vægs, spillede dem ned af scenen og andet i samme dur. Men... selvom den nye "kulturminister" i virkeligheden er sportsminister, er det ikke en kamp, vi skal ud i, så meget kan vi da selv bestemme endnu. Det kunne være fint, hvis både I, Sort Sol og Love Shop følte sig som vindere, når koncerten var slut. Eller hvad ? - er det for old-school ?

Vi glæder os til at se jer.

Henrik