10. oktober 2002

Ahoy derude !

I skrivende øjeblik er det gennemkold efterårsnat i København City. Jeg er lige kommet ind udefra efter en lang aften i studio med både Hilmer og Heinrich. Vi begyndte for godt 2 uger siden på arbejdet med at konkretisere og videreudvikle de oplæg og skitser, vi siden foråret har lavet ind imellem vores koncerter, fodbold-VM-timer, sommertid og de seneste 2 måneders påtrængende Wigwam-advokatmøder.

Det er en spændende, men også lidt nervepirrende proces, når materialet til næste CD skal stykkes sammen. For nogle ting lykkes fint og lyder heldigvis som uhm....musik, mens andre udkast, man havde spået en måske strålende fremtid i LS-regi, bare ikke fremstår naturlige og rigtige, når der nu endelig bliver spillet og sunget lidt på dem.

Vi prøver at være skarpe og hurtige til at fyre de nye sange, hvis de ikke ret hurtigt viser sig medgørlige. For tidligere har vi lidt for ofte kæmpet lange og glædesløse kampe med numre, der måske bare ikke passede til os, og som på trods af stor arbejdsindsats alligevel endte med i bedste fald at blive ligegyldige parenteser i LS-kataloget. Den slags vil vi helst undgå mere af. Jeg mener: man må lære sine fejl at kende, selv når de kommer i ny forklædning.

En anden faktor i den omsiggribende travlhed, der er i studiet lige nu, er vores eget ønske om at næste plade allerede kan udkomme sidst på vinteren eller først på foråret. Som sagt tidligere her på siden vil det være skønt atter at vende året og få en plade at gå ud til sommeren med. Hvis det sker, bliver det første gang siden "Go !". Om det lykkes at blive vel færdige med sange og indspilninger, så dét mål kan nås, kan jeg selvfølgelig ikke sige noget sikkert om endnu. Indtil videre satser vi på det, og p.t. er vi alle ved godt mod og glade for at være igang med nye sange, nye stemninger, ny lyd. Hvad det så bliver for en plade, vi nu laver, er det endnu for tidligt at komme ind på.

Så fik vi iøvrigt sluttet "Anti"-kampagnen endeligt af med en aften på Univers i Århus Festuge (ALLE HAR EN DRØM AT BEFRI/DET TOG MIG ET ÅR / NUMMER ET / FREMMEDLEGIONÆR / COPENHAGEN DREAMING/DRØMMENES KØBENHAVN/TAG MIG HJEM NU/HIMLEN VIL BRISTE/YUGO STAR/KRÆMMER$JÆL/LOVE GOES ON 4EVER/BELLAVISTA SOL/FRAKLIP FRA DET FJERNE/LILLE PIGE/EN NAT BLIVER DET SOMMER//IND I DIG/GLIMMER SHOW) og de 2 følgende homecoming-nights i Pumpehuset (ALLE HAR EN DRØM AT BEFRI/YUGO STAR/NUMMER ET/EN NAT BLIVER DET SOMMER/DRØMMENES KØBENHAVN/TAG MIG HJEM NU/FREMMEDLEGIONÆR/HIMLEN VIL BRISTE/LILLE PIGE/ALT JEG SER ER HENDES RYG/FRAKLIP FRA DET FJERNE/IND I DIG/LOVE GOES ON 4EVER/BELLAVISTA SOL/DET TOG MIG ET ÅR/GLIMMER SHOW//KRÆMMER$JÆL/COPENHAGEN DREAMING //FOR EVIGT FOR ALTID). Det var helt specielt at være tilbage i Pumpehuset, vores gamle hjemmebane. Uanset om vi spiller Store Vega eller hvor som helst næste gang, må vi ikke glemme hvor vi kommer fra. Det var disse aftener et livsbekræftende argument for. Tak for det.

Kærlighed !

Jens U.

PS - En anbefaling på falderebet : New York-gruppen Interpol har netop udsendt en mægtig debut-CD, hvis nogen skulle savne nye elektriske toner at fortabe sig i. Den hedder "Turn On The Bright Lights"...