20. december 2002

Ahoy !

Hård årstid. December er isoleret set okay og fin med slingrende sjæle, travlhed og masser af lys i koldt mørke. Hjerternes jublende fest såklart. Men tanken om, at denne tid ret beset er startskud til tre måneders farveløs overlevelseskamp langt ud mod forårets fjerne komme, er næsten ikke til at bære.

Det tungsind, der ligger så naturligt for os skandinaver, langt fra ethvert krampagtigt forsøg på at fremstå som de impulsive livsnydere vi desværre slet ikke er, må have sit udspring i den 6-måneders nat, som lige nu atter kræver kræfter og afstedkommer flugtplaner. Selv ville jeg egentlig helst gå i vinterhi og sove bort, til lyse tider atter kommer over nu så frysende DK. Eller måske sejle afsted med et rustent containerskib til Tahiti, hvor rigtige mennesker siges at eksistere i både skønhed og harmoni, og dér leve af kærlighed, offroader-udlejning og Coca Cola, eller whatever...

Men det går ikke, for butikken skal passes. Det håbefulde foretagende Love Shop er i disse måneder slet ikke til afslapning. Vi er på højtryk i gang med den nye plade og har derfor sat både kurs og fart lodret op, hvilket giver mægtig meget at se til og endnu mere at tænke på. Jeg bør nok endnu ikke skrive konkret om stilarter, sangtitler eller den slags, men blot nævne vores egen alvorlige entusiasme omkring de 10,5 sange, vi nu arbejder videre med. Vi glæder os usigeligt til at kunne præsentere alt det nye engang i det kommende år, forhåbentlig allerede hen imod slutningen af april (kryds fingre!).

Trods gode oplevelser bliver det en lettelse for LS at komme ud af 2002, som har været usædvanligt uheldsramt:

Hvis modgang virkelig gør stærk, må vores styrke nu være af skræmmende proportioner - et sandt jubelår !

Midt i alle problemerne var det befriende at spille koncerterne. Der var mange rigtig gode, og ikke mindst de sidste 3 (i Århus og København), lige efter Wigwam-eksplosionen, var meget vigtige og velgørende for alles mentale helbred. Jeg er overbevist om at I som vi delte de aftener med, kan huske dem endnu.

Vi vil gerne, her i denne live-forbindelse, fremhæve både Freddie og Poul Kristian, der på så personlig og fornem vis trådte ind og strålede ved samtlige LS-koncerter i 2002. Hvordan vi end kommer ud næste gang (og det gør vi!), var det livgivende at høre sangene fortolket på ny måde. I samme åndedrag også en namedropping af vores så trofaste og maskuline bassist Dr. Thomas Risell - det vil hans forfængelighed værdsætte !

Men tak for nu, for 2002, med gigantiske Love Shop-ønsker, også fra Henrik og Hilmer, om en fredelig jul og et strålende nytår til jer alle!

Kærlighed !!!

Jens U.